Forum dla wszystkich obywateli klasy VIb z SP 37
No to tutaj może popiszemy o tym z kim kiedyś chodziliśmy albo kochaliśmy się?? Do dzieła
I się nie wstydźcie
TUSIA: Powinnaś pierwsza przełamać lody i się wypowiedzieć jeżeli chcesz o tym rozmawiać, a nie tylko zbierać informacje...
Huhuu:D to jedna sie nie wstydzi:P jak by tu był Krzysiek ciekawe co by napisał ''Mam ochote na Bebe'' ooooooo bozeeeeeeee
TUSIA: Ten temat pozostawię wam...
natalia prosze cie
TUSIA: O co??
Ostatnio edytowany przez BejBuSsS (2008-03-20 12:42:11)
Gdyby tu był krzysiek zrobił by buraka , no morze nie szpinaka, ale coś w tym stylu
...
P.S. Tusia prośba nie wedytowuj się komuś do postów bo sam tego nie lubię, po prostu się wypowiadaj w poście...
P.S. 2 Sorki za offtop
Już wiem... Wszystkie trzy, Ole, Bebe i Nata, kochacie się Krzyśku. Dla tego ciągle tylko o niem piszecie jaki on śliczny buraczek!
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu krzysiek jest idiootąą(no chyba ze chodzi o zadania) nie lubie jego zachowania...wiec prooszeee cie nie poniżaj mnie do niego
Masz coś do Krzyśka? To że się fatalnie ubiera, trochę dziwnie wygląda i się "inaczej" zachowuje, nie znaczy że jest jakiś bie ten tego... Ja go lubię...
JAk oceniam ludzi parze rowniez na zachowanie...i charakter....a jego charakter doprowadza mnie do oblędu
jest okropnyyyy... po prostu mnie wkurza... a jeszcze po tym esemesie...no prosze...co byscie zrobili jakby ktos tak o was napisal... nie poczulam sie milo
Ostatnio edytowany przez BejBuSsS (2008-04-02 14:59:56)
Shiba napisał:
Już wiem... Wszystkie trzy, Ole, Bebe i Nata, kochacie się Krzyśku.
Dla tego ciągle tylko o niem piszecie jaki on śliczny buraczek!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nie pisze, że z niego fajny buraczek , a tak poza tym to g*******wda!!
Nie kocham się w Krzyśku, ale go lubię tak jak np. Ciebie, albo Przemka, albo Damiana.
Shiba napisał:
To że się fatalnie ubiera, trochę dziwnie wygląda i się "inaczej" zachowuje, nie znaczy że jest jakiś bie ten tego...
Z tym się zgodzę...
O LoL
Ostatnio edytowany przez BejBuSsS (2008-04-04 13:56:31)